Datapolitik

RecoveryPerpectivs persondatapolitik:

PRIVATPERSON SOM KUNDE
RecoveryPerpectiv indsamler og gemmer kun navn, e-mailadresse og evt. tlf. nr., såfremt, og kun så længe, man er kunde hos os, og såfremt man selv har kontaktet os med disse oplysninger, herigennem via. kontaktformular på denne hjemmeside, eller ved direkte telefonisk kontakt.
I sidste tilfælde, spørger vi om vi må gemme dine oplysninger, til evt. senere kontakt.
Man har til enhver tid mulighed for at bede RecoveryPerpectiv slette mail, navn og tlf. nr.
Det eneste det bruges til, er korrespondance med dig som kunde. Der er således ikke tale om nogen form for videregivelse af oplysninger til 3. part.

VIRKSOMHEDER SOM KUNDE:
Ved fakturering og som regnskabssystem benyttes Dinero, som i øvrigt har en god personatapolitik - *HENVIS- link.
Her er evt. Ean-nr., CVR.nr, virksomhedens navn, og mail/tlf. nr. gemt i RecoveryPerpectivs kontakter, så længe man fortsat er kunde hos os. Man har til enhver tid mulighed for at bede RecoveryPerpectiv slette disse informationer.

RECOVERYPERSPECTIVS ARBEJDE
Intet af det der tales om, laves oplæg ud fra om omkring involverer nogen form for personfølsomme data, men er udelukkende baseret på egne erfaringer, hvori der hverken indgår navne eller andre personsporbare elementer.

KOMMUNIKATION
Kommunikationen med RecoveryPerspectiv foregår over et sikkert mail- system, eller pr. tlf.

SAMTYKKE GENERELT
Enhver form for samtykke givet til RecoveryPerspectiv kan til enhver tid trækkes tilbage, hvorved alle involverede data slettes helt.
Kasper Futtrup Pedersen | CVR: 38163000  | kontakt@recoveryperspectiv.dk